Neem vrijblijvend contact met ons op info@isotras.nl +31 (0)497 33 00 62

Hoe plaats ik Isotras?

Benader een Isotras-specialist

Wilt u het plaatsen van Isotras liever uitbesteden? Onze vakmensen kunnen dit voor u regelen. Vraag voor deze mogelijkheid een definitieve prijs aan via de offertemodule.

Klik hier voor de mogelijkheden

Doordat Isotras is vervaardigd uit EPS, is het plaatsen erg arbeids-vriendelijk. Wanneer u nog niet bekend bent met het plaatsen van Isotras, bieden wij begeleiding. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via onze contactgegevens of vraagt u een definitieve offerte aan via de offertemodule.

Per bouwwijze is de manier van plaatsen verschillend. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij per bouwwijze een duidelijke handleiding geschreven.

Strokenfundering / Vloer op zand

Wanneer er voor uw project gekozen is voor een strokenfundatie (op staal) in combinatie met een op zand gestorte begane grondvloer, zijn onze spouwelementen van toepassing. Na het gereedkomen van de strokenfundering kan aan het stellen van Isotras worden begonnen. Hieronder vindt u de instructies en aanvullende informatie over deze elementgroep.

Stap-voor-stap instructie Toepassing en bijbehorende elementen

Strokenfundering / Vrijdragende vloer

Onze opvulelementen zijn geschikt wanneer er gefundeerd wordt op staal met een vrijdragende begane grondvloer. Tevens biedt dit systeem de mogelijkheid een kruipruimte onder de woning te creëren. Na het gereedkomen van de strokenfundering kan worden begonnen met het stellen van de Isotras-elementen. Hieronder vindt u de instructies en aanvullende informatie over deze elementgroep.

Stap-voor-stap instructie Toepassing en bijbehorende elementen

Balkenfundering / Vrijdragende vloer

Isotras randelementen zijn geschikt bij een balkenfundering (op palen) en vrijdragende begane grondvloer. Na het leggen van de vloer op de fundering en het plaatsen van de ventilatieroosters kunnen de randelementen worden geplaatst. Hieronder vindt u de instructies en aanvullende informatie over deze elementgroep.

Stap-voor-stap instructie Toepassing en bijbehorende elementen
Isotras B.V.
Kantooradres
Abdijstraat 2a
5527 BD Hapert (NL)
info@isotras.nl
+31 (0)497 33 00 62