Neem vrijblijvend contact met ons op info@isotras.nl +31 (0)497 33 00 62

Overzicht van Isotras elementen

Direct een prijsindicatie op maat

Bent u benieuwd naar de prijzen van Isotras voor uw project? U kunt via onze offertemodule snel inzicht krijgen in de kosten.

Naar offertemodule

Een verbetering voor op iedere fundering

Afhankelijk van het type constructie en de eigenschappen van de ondergrond, wordt bepaald welk type fundering onder een nieuwbouwwoning wordt toegepast. Isotras heeft een breed assortiment aan elementen ontwikkeld waardoor er in vrijwel alle gevallen een passende verbetering beschikbaar is voor de ontworpen detaillering.

Bij iedere funderingswijze zijn bijpassende elementen beschikbaar zodat het gehele peilmetselwerk van Isotras kan worden voorzien.

Strokenfundering / Vloer op zand

De spouwelementen groep is van toepassing wanneer er gefundeerd wordt op staal in combinatie met een in het werk gestorte begane grondvloer. De afgeschuinde kant vormt een randkist voor de betonvloer en verkleint hiermee de kans op scheurvorming in de vloer. Doordat de vloer- en gevelisolatie op het element aansluiten is er geen onderbreking van de isolatieschil.

Bekijk alle elementen in deze groep

Strokenfundering / Vrijdragende vloer

De opvulelementen groep is van toepassing wanneer er gefundeerd wordt op staal in combinatie met een systeemvloer. De kruipruimte die wordt gecreëerd is direct geïsoleerd. Het werken met de opvulelementen is stukken minder arbeidsintensief dan de traditionele bouwwijze. Zo kunt u gemiddeld 20 woningen per dag voorzien van het peilmetselwerk.

Bekijk alle elementen in deze groep

Balkenfundering / Vrijdragende vloer

De randelementen groep is toepasbaar bij een balkenfundering (op palen) in combinatie met een vrijdragende vloer. Door het toepassen van randelementen kunt u:

  • In één dag circa 20 woningen uit de grond halen;
  • Uw project voorzien van een uitstekende koudebrug onderbreking (negatieve psi-waardes);
  • Gelijktijdig de begane grondvloer naden afstorten;
  • Uw grondwerk in één keer aanvullen

Bekijk alle elementen in deze groep
Isotras B.V.
Kantooradres
Abdijstraat 2a
5527 BD Hapert (NL)
info@isotras.nl
+31 (0)497 33 00 62