Neem vrijblijvend contact met ons op info@isotras.nl +31 (0)497 33 00 62

Balkenfundering / Vrijdragende vloer

Randelement

De Isotras randelementen zijn toepasbaar bij een balkenfundering (op palen) in combinatie met een vrijdragende vloer. Door het toepassen van randelementen kunt u in één dag circa 20 woningen uit de grond halen. Uw project wordt voorzien van een uitstekende koudebrug onderbreking met negatieve psi-waardes. Door het toepassen van Isotras randelementen kunnen gelijktijdig de begane grondvloer naden worden afgestort en het grondwerk worden aangevuld. Beschikbare afmetingen (in mm):

  • Hoogte: (R) 350, (A) 400, (B) 450, (C) 500

Downloads Prijsindicatie

Kozijnelement

Het kozijnelement biedt een ijzersterke ondersteuning onder uw kozijnen aan peil. Het kozijn kan eenvoudig gesteld worden op de balk met ingestorte verankeringen. Door de afgeschuinde kant wordt de kans op scheurvorming in de vloer verkleind. De EPS isolatie zorgt voor een uitstekende koudebrug onderbreking. Beschikbare afmetingen (in mm):

  • Hoogte: (R) 350, (A) 400, (B) 450, (C) 500

Downloads

Afstorten kelknaden vrijdragende vloer

Indien u het plaatsen van Isotras door ons laat verzorgen, is het voor ons mogelijk de kelknaden van de systeemvloer af te storten. Door deze werkzaamheden gelijktijdig aan ons uit te besteden wordt de bouwsnelheid verhoogd.

Isotras B.V.
Kantooradres
Abdijstraat 2a
5527 BD Hapert (NL)
info@isotras.nl
+31 (0)497 33 00 62