Neem vrijblijvend contact met ons op info@isotras.nl +31 (0)497 33 00 62

Strokenfundering / Vloer op zand

Spouwelement

Het spouwelement vervangt het peil-metselwerk op een strokenfundering door een hoogwaardig isolerend element. De afgeschuinde kant vormt een randkist voor de betonvloer en verkleint hiermee de kans op scheurvorming in de vloer. Doordat de vloerisolatie op het element aansluit is de detaillering door en door geïsoleerd.

Downloads Prijsindicatie

Binnenwandelement

Het binnenwandelement ondersteunt de dragende binnenmuren. Samen met de spouwelementen maakt deze methode van bouwen het mogelijk zeer snel uit de grond te zijn. Zo kan het peilmetselwerk van een vrijstaande woning in enkele uren gerealiseerd worden.

Downloads

Kozijnelement

Het kozijnelement biedt een ijzersterke ondersteuning onder uw kozijnen aan peil. Het kozijn kan eenvoudig gesteld worden op het balkje met ingestorte verankeringen. Door de afgeschuinde kant wordt de kans op scheurvorming in de vloer verkleind. De EPS isolatie waarborgt een hele hoge isolatiewaarde.

Downloads

Halfsteenselement

Het halfsteenselement is ideaal voor ongeïsoleerde wanden. De betonnokken en latei ondersteunen het buitenblad. Verder vormt het element een randkist voor de betonvloer, waardoor het bouwproces wordt versneld.

Downloads

Woningscheidende wand

De woning scheidende wand wordt momenteel ontwikkeld als Isotras-element. Wanneer wij voor u Isotras plaatsen, wordt deze nog tijdelijk uitgevoerd in beton of BIA-blokken.

Downloads
Isotras B.V.
Kantooradres
Abdijstraat 2a
5527 BD Hapert (NL)
info@isotras.nl
+31 (0)497 33 00 62