Neem vrijblijvend contact met ons op info@isotras.nl +31 (0)497 33 00 62

Strokenfundering / Vrijdragende vloer

Opvulelement

Dit element is de ideale vervanging voor metsel- of betonwerk onder de vrijdragende begane grondvloer. Het is stukken minder arbeidsintensief waardoor de bouwsnelheid aanzienlijk wordt verhoogd.

Downloads Prijsindicatie

Randelement

Het randelement is een isolerend element rondom de systeemvloer. Gebruik maken van dit element betekent alleen maar voordelen. Door het randelement toe te passen kunt u:

  • In één dag circa 20 woningen uit de grond halen;
  • Uw project voorzien van een uitstekende koudebrug onderbreking (negatieve psi-waardes);
  • Ons gelijktijdig de begane grondvloer-naden laten afstorten;
  • Uw grondwerk in één keer aanvullen

Tevens krijgt de kimlaag een volledige ondersteuning, kunnen de metselaars vlak op het maaiveld starten en kan de steiger op een vlakke ondergrond worden opgebouwd.

Downloads

Kozijnelement

Het kozijnelement biedt een ijzersterke ondersteuning onder uw kozijnen aan peil. Het kozijn kan eenvoudig gesteld worden op het balkje met ingestorte verankering. Doordat naar de fundatie toe wordt ondersteund is het boren van beugels op de vloer verleden tijd. Mede hierdoor bespaart u met dit element aanzienlijk op uw kosten.

Downloads

Stabiliteitselement

Om de stabiliteit van uw project te garanderen is het vaak noodzakelijk een stabiliteitswand toe te passen. Om u te voorzien van een volledig aanbod per bouwwijze is hiervoor speciaal een element beschikbaar.

Downloads

Afstorten kelknaden vrijdragende vloer

Doordat wij voor onze werkzaamheden beton gebruiken, is het voor ons mogelijk de kelknaden van de vrijdragende vloer af te storten. De combinatie van Isotras-elementen en deze dienst zorgen voor een verlaging in kosten en een hogere bouwsnelheid.

Isotras B.V.
Kantooradres
Abdijstraat 2a
5527 BD Hapert (NL)
info@isotras.nl
+31 (0)497 33 00 62